5-daagse Rondreis naar Antwerpen bij 5 daagse busreis Kerst in Belgische steden – TUI

5-daagse Rondreis naar Antwerpen bij 5 daagse busreis Kerst in Belgische steden

5 daagse busreis Kerst in Belgische steden – Antwerpen – Antwerpen

De Vlaamse gezelligheid komt juist in de kerstperiode goed tot zijn recht in steden als Brussel, Antwerpen, Brugge en Gent. Metershoge kerstbomen, talloze kraampjes waar altijd wel iets leuks te vinden is voor onder de boom en statige gildehuizen sieren de pleinen. In de feestelijk verlichte straten rondom deze pleinen is het fijn wegduiken in een typische bruine kroeg voor een verwarmend pintje of kop choco. En laten we zeker ook niet vergeten dat er genoeg te zien valt in deze vier steden! Het Atomium, Manneke Pis, het Begijnhof, het Belfort en natuurlijk de oude binnenstad… teveel om op te noemen.

(update Maart 2022)
Aantal dagen: 5
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Antwerpen
Regio: Antwerpen
Land: België
Soort: Rondreis
Vervoer: BUS
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Leukste steden van de zuiderburen, Bezoek historisch centrum Brussel, Wandel door Brugge in kerstsfeer, Beleef kerst in Antwerpen, Struin over de Gentse kerstmarkt, Feestelijke kerstdiners

Aantal sterren:
Klant beoordelingen:

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Kroatië. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Staat een bezoek aan onze zuiderburen al een tijdje op je vakantie verlanglijstje? TUI heeft heel veel leuke adresjes waar je kunt verblijven tijdens een vakantie in België. Wordt het een gezellige kampeervakantie met het hele gezin op een vakantiepark? Wandelen door de duinen bij de Belgische kust? Of romantisch met z’n tweetjes culturele bezienswaardigheden ontdekken tijdens een citytrip?

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar AntwerpenAntwerpen

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie