5-daagse Rondreis naar Antwerpen bij 5 daagse singlereis Kerst in Belgische steden – TUI

5-daagse Rondreis naar Antwerpen bij 5 daagse singlereis Kerst in Belgische steden

5 daagse singlereis Kerst in Belgische steden – Antwerpen – Antwerpen

Om er even helemaal uit te zijn met kerst, hoef je helemaal niet ver te reizen. Ga gewoon mee naar Brussel, Brugge, Antwerpen en Gent en ervaar dat de Vlaamse gezelligheid juist in deze kerstperiode goed tot zijn recht komt in de meest gezellige steden van onze zuiderburen. Er is van alles te doen en voor elk wat wils. Winkelen, een pintje pakken, struinen over de kerstmarkten, genieten van de mooie pleinen en gildehuizen en de vele historie. Een stedenreis waarbij je vier bruisende steden bezoekt, maar met het gemak dat je de hele reis verblijft in hetzelfde hotel. Fijne kerstdagen in België!

(update Maart 2022)
Aantal dagen: 5
Prijs: p.p. gebaseerd op 2 personen
Plaats: Antwerpen
Regio: Antwerpen
Land: België
Soort: Rondreis
Vervoer: BUS
Verblijf in:
Zwembad: Nee
Afstand tot centrum:
Afstand tot de zee:
Kind vriendelijk: Nee

Geniet in bruisend Brussel, Cultuur in Gent, Ontdek het gezellige Antwerpen, Dwalen door knus Brugge, Struinen over de kerstmarkten, Fijne kerstdagen in België

Aantal sterren:
Klant beoordelingen:

TUI is een van de grootste vakantiemerken van Nederland met een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Ook vakanties naar Kroatië. Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. TUI doet er alles aan om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Staat een bezoek aan onze zuiderburen al een tijdje op je vakantie verlanglijstje? TUI heeft heel veel leuke adresjes waar je kunt verblijven tijdens een vakantie in België. Wordt het een gezellige kampeervakantie met het hele gezin op een vakantiepark? Wandelen door de duinen bij de Belgische kust? Of romantisch met z’n tweetjes culturele bezienswaardigheden ontdekken tijdens een citytrip?

Bekijk hier alle vakanties van TUI.nl of alle vakanties naar AntwerpenAntwerpen

Bron: Tui.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie