Camping De Lilse Bergen – Antwerpen – Belgie – ANWB Camping

Camping De Lilse Bergen – Antwerpen

De camping is gelegen in het bos aan een zwem-/recreatieplas en richt zich op gezinnen met kinderen. Een megagrote speeltuin en een attractiepark met o.a. trampolines en skelterbaan bieden volop vertier. De ruime staanplaatsen aan straatjes zijn gescheiden door bomen en struiken. Rondom het zwemmeer met helder water liggen een groot strand en kleinere strandjes. In het ondiepe deel is een waterspeeltuin en speeltuin rond het water. Kajakken, waterfietsen en surfen zijn mogelijk.

(update Maart 2022)
Plaats: Gierle
Regio: Antwerpen
Land: Belgie
Aantal sterren: 4
Erkende campings
Binnenzwembad
Zeer grote camping (514 plaatsen)
ANWB Kampeerkaart CKE

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in GierleAntwerpen

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie