Natuurhuisje in Kasterlee – Antwerpen – België – 55163

Natuurhuisje in Kasterlee – Antwerpen

Kampeerplaats aan de kleine Nete voor tent, caravan of mobilhome. Wordt wakker met een plons in de naast stromende Kleine Nete, een van de zuiverste rivieren van Vlaanderen. Natuurhuisje gelegen op een oppervlakte van 0.5 hectare. Er bevindt zich een oud overdekt verhoogd terras waar het mogelijk is om je tent te zetten. Een vuurtje of veilig je bbq plaatsen kan eveneens waar voorheen de openhaard was. Een trampoline, tuinset en een rooster voor boven het vuur is aanwezig. Een surfbord om te suppen kan gehuurd worden. Er is geen sanitair, elektriciteit of drinkbaar water. Meerdere personen boeken is in optie mogelijk. Stuur hiervoor best even een berichtje.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Kasterlee
Regio: Antwerpen
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Contactloos verblijf, open haard, tuinmeubilair, terras (overdekt), meertje, trampoline, parking (x 5)

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in KasterleeAntwerpen

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie