Natuurhuisje in Retie – Antwerpen – België – 59081

Natuurhuisje in Retie – Antwerpen

Dit prachtige domeintje is gelegen midden in de bossen van de Beverdonkse Heide te Retie. Het is hier wonderbaarlijk stil, …..temeer ook daar we hier haast geen buren hebben…..op het domein zelf staat nog een yurt en een klein huisje waar soms vrienden verblijven. Het huisje zelf is zeer licht, een beetje nonchalant, creatief ingericht. Het bestaat uit een grote ruimte, een beetje loftstijl. Er is 1 dubbel bed, en is geschikt voor max. 2 volwassenen. Eventueel, in overleg, kunnen wel extra matrasjes meegebracht worden voor max 2 kindjes. Het huisje vraagt om heel bewust om te gaan met energie. Zowel met electriciteit als water. Om de grote batterij te laden, moet de gasgenerator een paar uurtjes draaien. Bij zuinig gebruik heb je dan 2 dagen elektriciteit, Dus geen elektrische tandenborstel, haardrogers meebrengen, er is dus ook geen koffiezetapparaat, gewoon koffie zetten zoals vroeger, dat noemen ze tegenwoordig slow koffie. Graag ook zelf lakens en handdoeken meebrengen.

(update Julie 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Retie
Regio: Antwerpen
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een landgoed
tuinmeubilair, tuin, Barbecue, terras, koel-/vriescombinatie, pelletkachel, sanitaire voorzieningen, toilet, warm water, elektriciteit, gas (/fornuis), badkamer, tweepersoonsbed

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in RetieAntwerpen

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie