Vakantiepark Tulderheyde – Antwerpen – Belgie – ANWB Camping

Vakantiepark Tulderheyde – Antwerpen

De familiecamping ligt midden in het groen tussen twee natuurgebieden. De ruime staanplaatsen zijn gelegen op verschillende door hagen afgeschermde grasvelden. De velden zijn voorzien van stroomaansluitingen en watertappunten. Tevens is er wifi aanwezig. Op het terrein is een grote zwemvijver met zandstrand. Daarnaast bevind zich op het terrein nog een kinderspeelplaats, een jeu-de-boulesbaan, minigolf en een visvijver. Deze camping is nog niet door de ANWB gea¯nspecteerd.

(update Maart 2022)
Plaats: Poppel
Regio: Antwerpen
Land: Belgie
Aantal sterren:
ANWB Kampeerkaart CKE
Binnenzwembad
Grote camping (481 plaatsen)
Campings voor hondenliefhebbers

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in PoppelAntwerpen

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie