Verblijfpark Breebos – Antwerpen – Belgie – ANWB Camping

Verblijfpark Breebos – Antwerpen

Dit vakantiepark ligt deels in een bos en deels op een open veld. Veruit het grootste deel bestaat uit stacaravans. De toeristische plaatsen liggen achterop het terrein, omringd door stacaravans. De plaatsen zijn afgebakend door hagen. In het midden van het park liggen een zwem- en roeivijver. Ook is er een visvijver. Afgescheiden door een dam liggen er een roei- en zwemvijver bij de camping. Er is een zandstrand met ligweide. Het restaurant, met terras en toiletten, is in de buurt.

(update Maart 2022)
Plaats: Rijkevorsel
Regio: Antwerpen
Land: Belgie
Aantal sterren: 4
Erkende campings
Binnenzwembad
Grote camping (475 plaatsen)
Campings voor hondenliefhebbers

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in RijkevorselAntwerpen

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie