Verblijfpark De Brem – Antwerpen – Belgie – ANWB Camping

Verblijfpark De Brem – Antwerpen

Gemoedelijke en rustige camping ligt in een bos tussen gras- en akkerbouwland met verwarmd sanitair. Camping is geschikt voor sportieve rustzoekers. Er zijn veel wandel- en fietsroutes. De vierkante staanplaatsen worden gescheiden door bomen en struiken. De toeristische plaatsen liggen aan het begin van de camping. De vaste plaatsen liggen op een apart gedeelte, achter de toeristische plaatsen. Bij de ingang is een bar met terras, hier is ook ijs te koop. Het speeltuintje ligt ernaast.

(update Maart 2022)
Plaats: Lille
Regio: Antwerpen
Land: Belgie
Aantal sterren: 2
Kleine campings
Binnenzwembad
Kleine camping (55 plaatsen)
ANWB Kampeerkaart CKE

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in LilleAntwerpen

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie