Rijden in twee Ferrari’s

Rijden in twee Ferrari’s

Actie en Sensatie

Het is rood, legendarisch en het wordt ook wel de rode duivel genoemd. De Ferrari! Ook u kunt nu Rijden in twee Ferrari’s, met deze combi-belevenis mag je maar liefst in twee Ferrari’s rijden: de Ferrari 360 Modena en de Ferrari 458 Italia. Daar gaat het hart sneller van kloppen!

Een korte instructie door een professionele instructeur;
20 minuten zelf rijden in een Ferrari 458 Italia;
20 minuten zelf rijden in een Ferrari 360 Modena;
Een echte adrenalinekick.

Iemand blij maken? Geef een dagje rijden in een Ferrari cadeau aan die speciale man in jouw leven. Of dat nu je vriend, man, vader of broer is. Het is de droom van iedere man die je hiermee laat uitkomen.

Met dit unieke aanbod mag je in maar liefst twee Ferrari’s rijden. Je krijgt eerst een korte uitleg van een professionele instructeur, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en veilig de weg op gaat. Daarna mag jij zelf 20 minuten rijden in een Ferrari 360 Modena. Met deze rode duivel ga je samen met de instructeur rijden op de openbare weg. Jullie nemen een variërende route, zodat je ook de kans krijgt om eens goed op het gaspedaal van deze legendarische sportwagen te drukken.

Als je dan eenmaal de smaak te pakken hebt, ga je nog eens lekker 20 minuten scheuren in de Ferrari 458 Italia. Met 570 PK weet deze snelheidsduivel in 3,4 seconden een snelheid van 100 kilometer per uur te bereiken. Uiteraard nemen jullie ook in deze wagen een geschikte route waarmee het kennen en kunnen van deze auto eens goed getest kan worden.

Kortom: een fenomenale middag in twee auto’s waar iedereen van droomt!

Goed om te weten
Deze belevenis wordt aangeboden in de volgende plaatsen: Utrecht, ’t Harde, Den Bosch, Zoetermeer en Brasschaat (België).

Bron: Belevenissen.nl (gewoon leuke uitjes om zelf te doen of om weg te geven)

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie