Camping de L’Orient – Hainaut – Belgie – ANWB Camping

Camping de L’Orient – Hainaut

Strak aangelegd terrein aan de stadsrand, met door hoge laurierhagen gescheiden standplaatsen. Brood gaat op bestelling. Naast de camping is een zwembad (binnen en buiten) met glijbanen. Kampeerders krijgen 50% korting op de toegang. Het terrein bevat een eetgelegenheid en speeltuin. Bij het naastgelegen meer kunnen waterfietsen gehuurd worden. De bus naar de stad stopt voor de deur.

(update Maart 2022)
Plaats: Tournai
Regio: Hainaut
Land: Belgie
Aantal sterren:
Kleine campings
Binnenzwembad
Kleine camping (51 plaatsen)
Campings voor hondenliefhebbers

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in TournaiHainaut

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie