Camping de Durnal / Le Pommier Rustique – Liege – Belgie – ANWB Camping

Camping de Durnal / Le Pommier Rustique – Liege

De camping ligt mooi in de heuvels en is een prima uitvalsbasis voor fietsen en wandelen. De toeristische staanplaatsen liggen op het lage gedeelte van de camping. De kleintjes kunnen spelen in de speeltuin en voor het onderhoud van je spieren zijn er acht buiten-fitnesstoestellen waarna je heerlijk kunt ontspannen in de jacuzzi en sauna.

(update Maart 2022)
Plaats: Durnal
Regio: Liege
Land: Belgie
Aantal sterren: 2
Campings voor hondenliefhebbers
Binnenzwembad
Middelgrote camping (135 plaatsen)
Campings onderweg

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in DurnalLiege

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie