Camping de la Cascade – Liege – Belgie – ANWB Camping

Camping de la Cascade – Liege

Deze camping ligt bij de watervallen van het plaatsje Coo, langs de rivier de Ambleve. Bij mooi weer kunnen de kinderen in het ondiepe water van de rivier spelen en is er bijna elke avond kampvuur. Voor wandelaars en fietsers is er altijd plaats op de camping. Direct naast de camping zijn er voorzieningen voor kano-/kajaktochten. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor sportieve activiteiten, zoals paardrijden, mountainbiken, kanovaren, vissen en wandelen. Er is een grasstrook langs de rivier.

(update Maart 2022)
Plaats: Coo
Regio: Liege
Land: Belgie
Aantal sterren: 2
Charmecampings
Binnenzwembad
Kleine camping (42 plaatsen)
Kleine campings

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in CooLiege

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie