Camping Domaine Provincial de Wegimont – Liege – Belgie – ANWB Camping

Camping Domaine Provincial de Wegimont – Liege

Het kampeerterrein ligt op het Domaine de Wegimont, een chateau met mooi aangelegd park; het voormalige kasteel van de bisschoppen van Luik. Het glooiende kampeerterrein heeft vlakke staanplaatsen. De toeristische plaatsen liggen deels apart van de vaste plaatsen. In het zwembad beleef je waterplezier in twee grote zwembaden met een glijbaan en een kleuterbad. Voor spel en sport kan je terecht in de apart gelegen, grote speeltuin en multisportterreinen. Ook is er roeivijver voor kinderen.

(update Maart 2022)
Plaats: Soumagne
Regio: Liege
Land: Belgie
Aantal sterren: 3
Erkende campings
Binnenzwembad
Middelgrote camping (136 plaatsen)
Campings voor hondenliefhebbers

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in SoumagneLiege

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie