Camping Igelmonder-Hof – Liege – Belgie – ANWB Camping

Camping Igelmonder-Hof – Liege

Terrassencamping op een heuvel, op een open plek tussen de dennen. De plaatsen liggen op glooiende grasvelden tussen lage heggen, struiken en kleine loofbomen. Ze hebben uitzicht. In de winter kan men hier rodelen, langlaufen en skien. Ski’s zijn te huur bij de pistes. De oude spoorlijn (Vennbahn) is geheel tot fietsroute gemaakt. In overleg kunt u uw paard meenemen. Kinderen kunnen mee eieren rapen en zich tussen de dieren begeven of genieten van de huifkartocht. De sfeer is zeer gemoedelijk.

(update Maart 2022)
Plaats: Manderfeld
Regio: Liege
Land: Belgie
Aantal sterren: 2

Binnenzwembad
Middelgrote camping (101 plaatsen)

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in ManderfeldLiege

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie