Camping Les Salins – Liege – Belgie – ANWB Camping

Camping Les Salins – Liege

Voor caravans en campers is er op deze camping een langgerekt grasveld langs de rivier de Lienne beschikbaar, tegenover de vaste stacaravans. Aan weerszijden van de camping liggen tentenvelden. Alleen in het deel van de rivier dat aan de camping grenst kan men op zalmforel en forel vissen zonder vergunning. In het hoogseizoen worden wandeltochten georganiseerd. Regelmatig vinden op de camping jeu-de-bouleswedstrijden plaats. Bij het grootste tentenveld ligt een eenvoudig kiezelstrandje.

(update Maart 2022)
Plaats: Rahier
Regio: Liege
Land: Belgie
Aantal sterren: 3
Erkende campings
Binnenzwembad
Middelgrote camping (160 plaatsen)
Strandcampings

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in RahierLiege

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie