Capfun camping Hirondelle – Liege – Belgie – ANWB Camping

Capfun camping Hirondelle – Liege

Het terrein ligt in een bosrijk gebied rond het kasteel van Oteppe. De toeristische staanplaatsen liggen op drie kampeerterreinen, apart van de vaste plaatsen en de huuraccommodaties. De zwembaden en spectaculaire waterglijbanen bieden veel vertier. Ook kunnen kinderen naar hartenlust spelen in de twee grote speeltuinen en de game room. Verder beschikt de camping over een restaurant, een bar en een supermarkt. Er wordt veel animatie aangeboden.

(update Maart 2022)
Plaats: Oteppe
Regio: Liege
Land: Belgie
Aantal sterren: 3
Erkende campings
Binnenzwembad
Zeer grote camping (910 plaatsen)
Gezinscamings

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in OteppeLiege

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie