Minicamping & Glamping L’Escargot – Liege – Belgie – ANWB Camping

Minicamping & Glamping L’Escargot – Liege

Rechthoekig terrein op ca. 300 m hoogte aan de rand van de Hoge Venen en Ardennen, met zicht op beboste heuvels. Rond de vlakke camping staan hagen, planten en (peren)bomen. De standplaatsen hebben water, stroom en afvoer. Op de camping heerst een microklimaat. Het ecologische sanitairgebouw bevat luxe sanitair. Op het terrein is een wellnessruimte.

(update Maart 2022)
Plaats: Theux
Regio: Liege
Land: Belgie
Aantal sterren:
Kleine campings
Binnenzwembad
Kleine camping (25 plaatsen)
ANWB Kampeerkaart CKE

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in TheuxLiege

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie