Camping De Binnenvaart – Limburg – Belgie – ANWB Camping

Camping De Binnenvaart – Limburg

Het terrein is onderdeel van een natuur- en recreatiepark. De toeristische staanplaatsen liggen gescheiden van de vaste plaatsen en er is een groot tentenveld. Voor de fiets- en wandelliefhebbers is dit een prima uitvalsbasis. De camping heeft bij de staanplaatsen zonnepanelen. Zwemmen in de recreatieplas is niet toegestaan, maar er is wel een speelstrandje en je kan een roeibootje huren. Gratis zwemmen kan bij Waterparadijs Recreatieoord Wilhelm Tell op 18 km.

(update Maart 2022)
Plaats: Houthalen
Regio: Limburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 4
Erkende campings
Binnenzwembad
Middelgrote camping (228 plaatsen)
Campings voor hondenliefhebbers

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in HouthalenLimburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie