Camping Holsteenbron – Limburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Holsteenbron – Limburg

De camping is een mooie bestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers, hij is aan de rand van een natuurgebied gelegen. De toeristische staanplaatsen zijn omzoomd door hagen en liggen deels tussen de vaste plaatsen. Voor hengelaars is er een visvijver. Op aanvraag kunnen verenigingen kamperen op de grote weide. De locatie fungeert als startpunt voor wandelaars en ligt op 500 m van het fietsroutenetwerk.

(update Maart 2022)
Plaats: Zonhoven
Regio: Limburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 2
Campings voor hondenliefhebbers
Binnenzwembad
Middelgrote camping (150 plaatsen)
Strandcampings

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in ZonhovenLimburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie