Camping Jocomo – Limburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Jocomo – Limburg

De camping ligt aan de rand van het bos- en natuurgebied Nationaal Park Hoge Kempen waar je kunt fietsen en wandelen. Op de camping vermaken jong en oud zich prima met de sportfaciliteiten, in de speeltuin of op de jeu-de-boulesbaan. Bij slecht weer kan in de grote zaal gespeeld worden of men kan hier een film kijken. De toeristische plaatsen en het sanitair liggen apart van de vaste accommodaties.

(update Maart 2022)
Plaats: Lanaken
Regio: Limburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 4
Erkende campings
Binnenzwembad
Grote camping (355 plaatsen)
ANWB Kampeerkaart CKE

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in LanakenLimburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie