Camping Natuurlijk Limburg – Limburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Natuurlijk Limburg – Limburg

De camping ligt mooi in de Limburgse heuvels en is een goede uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars. De staanplaatsen liggen centraal en gescheiden van de vaste plaatsen. Voor de kinderen zijn er speeltjes op de camping. Vanaf de camping zijn diverse uitstapjes mogelijk, zo is er op zondagochtend een boerenmarkt in Aubel of breng een bezoek aan de abdij van Val-Dieu waar authentieke abdijbieren te proeven zijn.

(update Maart 2022)
Plaats: Voeren
Regio: Limburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 3
Erkende campings
Binnenzwembad
Middelgrote camping (138 plaatsen)
ANWB Kampeerkaart CKE

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in VoerenLimburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie