Camping Zavelbos – Limburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Zavelbos – Limburg

De camping ligt midden tussen de bossen en vennen op 5 km van Nationaal Park Hoge Kempen. Voor de fietsliefhebber zijn er veel mogelijkheden en fietsen kunnen worden gehuurd. De vissers kunnen hun hengel uitwerpen in de grote visvijver op de camping. De kampeerplaatsen liggen gescheiden van de vaste plaatsen. Voor een frisse duik kan je gebruikmaken van het zwembad van camping Wilhelm Tell, op 6 km afstand.

(update Maart 2022)
Plaats: Opoeteren
Regio: Limburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 4
Erkende campings
Binnenzwembad
Middelgrote camping (181 plaatsen)
Campings voor hondenliefhebbers

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in OpoeterenLimburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie