De Brugdraaier – Neerpelt – Limburg – België – Chaletnu

De Brugdraaier – Neerpelt – Limburg

Deze voormalige brugwachterswoning is gelegen op een unieke plek in Neerpelt. Met 4 slaapkamers is de woning ideaal voor een familie of vriendengroep. Achter de woning loopt een kanaal, waar in het hoogseizoen veel pleziervaart gebruik van maakt.

De woning is ideaal gelegen in het fietsparadijs van Noord-Limburg, midden in een omgeving met veel water en groen, en toch vlak bij het gezellige centrum van Neerpelt waar alles te vinden is. Ook voor wandelaars is het hier zeer geschikt. Er loopt een mooie wandel-/fietsroute langs het kanaal. Op een steenworp afstand bevinden zich natuurgebieden en vele andere toeristische trekpleisters. Leuk om te bezoeken in de omgeving zijn de plaatsen Maaseik, Maastricht of Hasselt. Vele kleine plaatsjes in de omgeving zijn ook de moeite van een bezoek waard.

De woning is in 1935 gebouwd voor de brugwachter en is compleet gerenoveerd. De woning is stijlvol ingericht. Er is een terras met barbecue aanwezig.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Neerpelt
Regio: Limburg
Land: België
Zwembad: Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. België. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in België. Wat dacht u van een romantische chalet in de Belgische Ardennen dat beschikt over een verkoelend zwembad en een ontspannende sauna. Zo zijn er veel verschillende keuze mogelijkheden. Kijk snel zelf.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar NeerpeltLimburg

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie