Herberg Voer en Herve – Voeren – Limburg – België – Chaletnu

Herberg Voer en Herve – Voeren – Limburg

Deze ruime groepswoning bevindt zich in een voormalig hotel en is daarom perfect voor grote gezelschappen met kinderen. De 8 slaapkamers bieden voldoende ruimte voor iedereen. De bar en de speelruimte biedt boordevol vermaak voor jong en oud.

Dankzij de centrale ligging zijn steden als Maastricht, Aken, en Luik goed te bereiken. Het drielandenpunt ligt op een half uur rijden van deze accommodatie. Kenmerkend voor de streek zijn de verspreide kerkdorpjes en het glooiende heuvellandschap met weilanden, meidoornhagen en fruitbomen. Het huis is een ideale uitvalsbasis voor wandel-, fiets- en mountainbiketochten.

Op de begane grond is een gezellige eetzaal met bar waar je met het hele gezelschap prima samen kunt vertoeven. Alle slaapkamers zijn licht en voorzien van hoge ramen, luxueus beddengoed, tv en een ensuite badkamer. In de tuin vind je meerdere terrassen, waarvan een overdekt met barbecue. Fietsen zijn op aanvraag beschikbaar en er zijn 8 parkeerplaatsen tot je beschikking.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 20
Plaats: Voeren
Regio: Limburg
Land: België
Zwembad: Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. België. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in België. Wat dacht u van een romantische chalet in de Belgische Ardennen dat beschikt over een verkoelend zwembad en een ontspannende sauna. Zo zijn er veel verschillende keuze mogelijkheden. Kijk snel zelf.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar VoerenLimburg

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie