Minicamping De Ballasthoeve – Limburg – Belgie – ANWB Camping

Minicamping De Ballasthoeve – Limburg

Voor een kop koffie of verfrissend Belgisch biertje kun je terecht in het bij de camping behorende fietscafe met terras. De camping heeft drie ruim opgezette kampeergrasvelden met beschutting door hoge loof- en dennenbomen. Voor de wandel- en fietsliefhebbers is deze camping een goede uitvalsbasis. Op het terrein vind je een jeu-de-boules baan, een voetbalveld en een speeltuin. Genomineerd voor Camping van het Jaar 2021 in de categorie ‘de beste kleine camping’.

(update Maart 2022)
Plaats: Overpelt
Regio: Limburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 1
Kleine campings
Binnenzwembad
Kleine camping (35 plaatsen)
ANWB Kampeerkaart CKE

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in OverpeltLimburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie