Natuurhuisje in Hoeselt – Limburg – België – 55301

Natuurhuisje in Hoeselt – Limburg

Voorbehouden voor de echte natuurliefhebber. Kampeerplaats puur natuur voor een tent. U bent welkom op dit domein van 2.4 Hectare welke volledig voor u alleen wordt gereserveerd. Volledig omringd door natuurgebied De Zegge. Kampeerplaats aan een natuurvijver, broekbossen, bos en een weide. Er mag in de vijver gevist worden, maar alle vis, buiten de roofvis dient terug losgelaten te worden in de vijver. Er is geen sanitair, elektriciteit of drinkwater aanwezig. Er wordt gevraagd om de natuur te respecteren en geen geluidsoverlast te maken en de omgeving te storen. Het is toegelaten om een beperkt kampvuur te houden in een stalen kampvuurplaats, behalve bij droogte en brandgevaar. Hout kan gratis ter plaatse gesprokkeld worden. Er wordt een borg van 50‚€ gevraagd. Indien alles netjes is achtergelaten en er geen overlast is veroorzaakt wordt deze onmiddellijk terug gestort. Voor de echte avonturiers is het treinstation van Olen op 5km wandelafstand afstand gelegen, dit van Geel op 6km.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 20
Plaats: Hoeselt
Regio: Limburg
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
hal parterre: traphekje

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in HoeseltLimburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie