Natuurhuisje in Voeren – Limburg – België – 57670

Natuurhuisje in Voeren – Limburg

Het natuurhuisje ligt op de gelijknamige zuidelijke flank van de Rodeberg in het charmante dorp Westouter.Je verblijft er aan de knooppunten 37 en 40 van het geprezen wandelnetwerk, omgeven door het natuurdomein Douvevallei, het wijndomein Entre-Deux-Monts, de kabelbaan de Cordoba en het landhuis Molenhof.De Baneberg is bovendien opgenomen in het wedstrijdboek van de wielerklassieker Gent-Wevelgem

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Voeren
Regio: Limburg
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
hal parterre

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in VoerenLimburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie