Natuurhuisje in Zutendaal – Limburg – België – 32754

Natuurhuisje in Zutendaal – Limburg

Dit natuurhuisje ligt aan de rand van het typische, kleine, Ardense dorp Rienne, halverwege tussen Dinant en Bouillon, in het hart van de Belgische Ardennen. Het volledig vernieuwde natuurhuis, dat met zijn vier comfortabele, ruime familie-slaapkamers en twee badkamers plaats biedt tot 15 personen, ligt aan de rand van het dorp op een kleine, doodlopende weg vlakbij het bos. Je kan er dus volledig tot rust komen in een natuurlijke omgeving, maar ook de actieve vakantiegangers komen er aan hun trekken. Er zijn tientallen wandel- en mountainbiketracks, je kunt er langlaufen en je kunt er kayakvaren op de Lesse of de Semois. De burcht van Bouillon,de grotten van Han en de leisteengroeven van Bertrix zijn maar enkele van de vele toeristische trekpleisters van de streek. De verhuurders stellen optioneel (tegen meerpijs) ook de hottub/jacuzzi ter beschikking. Onder de overige kosten valt de afvoer van het huisvuil. Omwille van het karakter van het huis en om de rust in de omgeving te waarborgen, wordt het huis niet verhuurd aan studenten en aan groepen jongeren en mag het niet gebruikt worden voor vrijgezellenfeestjes of andere braspartijen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Zutendaal
Regio: Limburg
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: twijfelaar: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in ZutendaalLimburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie