Recreatieoord Kempenheuvel – Limburg – Belgie – ANWB Camping

Recreatieoord Kempenheuvel – Limburg

Vanaf deze familiecamping is er een directe aansluiting op het provinciale fietsroutenet en kunnen wandeltochten worden gemaakt. De toeristische staanplaatsen en het sanitair liggen gescheiden van de vaste plaatsen. Voor de senioren is er een jeu-de-boulesbaan en de kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin en op de airtrampoline. Voor onderhoud van de spieren zijn er outdoor fitnesstoestellen.

(update Maart 2022)
Plaats: Bree
Regio: Limburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 3
Erkende campings
Binnenzwembad
Grote camping (251 plaatsen)
ANWB Kampeerkaart CKE

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in BreeLimburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie