’t Peerdje 6 pax – Peer – Limburg – België – Chaletnu

’t Peerdje 6 pax – Peer – Limburg

Dit vakantiehuis in Peer heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor een gezelschap van 12 personen. Deze accommodatie is gelegen op een manege en heeft een eigen omheinde tuin met een groot gazon en een schommel.

In de omgeving kun je met je paard prachtige ruitertochten maken. In het juiste seizoen is het ook leuk om met de kinderen naar het maisdoolhof te gaan. Als je dit net misloopt, zal een bezoekje aan Plopsa Hasselt dit zeker goed maken. Indien het weer een beetje tegenzit, is het ook leuk om naar het subtropisch zwembad van Centerparcs Erperheide te gaan. Vanuit het huis wandel je zo de natuur in en kun je een prachtige wandel- of fietstocht maken.

Na een lange dag kun je de auto parkeren bij het huisje en nog even ontspannen op het deels overdekte terras. Als je zelf een paard hebt, mag deze mee en gebruikmaken van de stalling met hooi en stro.

Mocht je geen auto hebben, dan kun je het openbaar vervoer nemen op 500 m van de woning.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Peer
Regio: Limburg
Land: België
Zwembad: Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. België. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in België. Wat dacht u van een romantische chalet in de Belgische Ardennen dat beschikt over een verkoelend zwembad en een ontspannende sauna. Zo zijn er veel verschillende keuze mogelijkheden. Kijk snel zelf.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PeerLimburg

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie