Vakantiecentrum De Lage Kempen – Limburg – Belgie – ANWB Camping

Vakantiecentrum De Lage Kempen – Limburg

Rustige, gemoedelijke camping geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar en, in voor- en naseizoen, voor rustzoekers. De staanplaatsen liggen veelal aan straatjes en zijn deels gescheiden door hagen. De huuraccommodaties liggen geclusterd. Er is een speels aangelegd openluchtbad met subtropische allure en waterglijbanen. Het zwembad is toegankelijk voor dagrecreanten. Kinderen kunnen gratis gebruik maken van skelters. Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden.

(update Maart 2022)
Plaats: Hechtel Eksel
Regio: Limburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 3
Erkende campings
Binnenzwembad
Middelgrote camping (100 plaatsen)
ANWB Kampeerkaart CKE

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in Hechtel EkselLimburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie