Ecologis – Hamoir – Ardennen, Luik – België – Chaletnu

Ecologis – Hamoir – Ardennen, Luik

Welkom in de Ecologis de Hamoir.
Wanneer comfort en ecologie elkaar ontmoeten in de prachtige omgeving van Hameau de Lassus.
De ideale plek om uit te rusten met familie of vrienden, terwijl u het leven in een ecologisch huis kunt ervaren.
L’Ecologis de Hamoir biedt u een all-inclusive service aan om het beste uit uw verblijf te halen.
Met zijn 4 slaapkamers en 3 badkamers is het uitermate geschikt voor maximaal 9 personen.
U kunt genieten van de ruime woonkamer met zijn volledig uitgeruste keuken, bar, grote tafel, zithoek met open haard en twee grote openingen naar het terras en de omliggende natuur.
Helemaal opnieuw gebouwd in 2020 met twee doelstellingen. Ten eerste, om u te laten genieten van de rust en de schoonheid van de plek. Vervolgens bieden wij u de ervaring van een verblijf in een ecologische woning:
Domotica installatie om het elektriciteitsverbruik te beperken en om eco-verantwoordelijke handelingen te vergemakkelijken.
Uw gastheer of -vrouw zal met plezier de ontstaansgeschiedenis van het project uitleggen en zijn of haar motivatie toelichten voor deze constructieve keuzes.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 9
Plaats: Hamoir
Regio: Ardennen, Luik
Land: België
Zwembad: Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. België. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in België. Wat dacht u van een romantische chalet in de Belgische Ardennen dat beschikt over een verkoelend zwembad en een ontspannende sauna. Zo zijn er veel verschillende keuze mogelijkheden. Kijk snel zelf.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar HamoirArdennen, Luik

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie