Le Fagna – Waimes – Ovifat – Ardennen, Luik – België – Chaletnu

Le Fagna – Waimes – Ovifat – Ardennen, Luik

Dit vakantiehuis heeft 14 slaapkamers en is geschikt voor 36 personen, ideaal voor familiereunies. Gelegen in het dorp Ovifat, vlak bij de Hoge Venen.

In de omgeving vind je de meren van Robertville en Butgenbach, het kasteel van Reinhardstein en toeristische centra van Malmedy, Spa en Francorchamps. De skipistes liggen dicht bij het verblijf. Vanaf deze plaats vertrekken tal van wandelingen in de bossen van de vallei van la Warche.

Het huis heeft een babyvoedingsruimte, air-hockeyfaciliteiten en een mooie taverne. Er zijn 11 badkamers en een uitgestrekte tuin met terras, petanquebaan, trampoline, schommels, glijbaan en een barbecue. Er is WiFi in het huis en er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is verboden in dit huis. Dit vakantiehuis wordt enkel aan familiegroepen (als volwassenen met kinderen) verhuurd.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 36
Plaats: Waimes – Ovifat
Regio: Ardennen, Luik
Land: België
Zwembad: Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. België. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in België. Wat dacht u van een romantische chalet in de Belgische Ardennen dat beschikt over een verkoelend zwembad en een ontspannende sauna. Zo zijn er veel verschillende keuze mogelijkheden. Kijk snel zelf.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Waimes – OvifatArdennen, Luik

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie