Natuurhuisje in Aubel – Luik – België – 28916

Natuurhuisje in Aubel – Luik

Unieke boomstammen chalet met volle Privacy regio Durbuy-Manhay. Prachtig privedomein, ligging in de volle natuur (2ha) met adembenemend uitzicht over het dorpje Harre. Er is veel speelruimte voor kinderen, binnen en buiten: Ontspanningsruimte, Kidsranch met saloon en klimparcours! Woonkamer, bar, eetkamer, veranda en keuken: alles loopt in elkaar door. In de open woonkamer met open haard en gezellige bar is de ziel terug te vinden van de oprichter die de persoonlijke piloot was van wijlen president Mobutu. Oude Afrikaanse maskers in een warm en charmant Ardeens interieur met robuste, rustieke materialen geven extra cachet. Het natuurhuis beschikt over alle comfort en sanitair: er zijn zes toiletten en acht grote slaapkamers, elk met douche en wastafel. Supergezellig houten barbecue-feesthuisje in de tuin met groot open haardvuur en groot paella-stel. Plezier verzekerd tot in de late uurtjes! Westernlounge met vergezicht, houtvuur, hangmatten om te chillen.Paradijs voor elke leeftijd!

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 12
Plaats: Aubel
Regio: Luik
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
hal parterre

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in AubelLuik

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie