Natuurhuisje in Bullingen – Luik – België – 50852

Natuurhuisje in Bullingen – Luik

Rustig gelegen chalet in een doodlopend straatje, geen verkeer, parking aan het natuurhuisje zelf, op 2 km van La Roche en op 800 meter van de bossen, wordt niet verhuurd aan jeugdige gezelschappen, tijdens laagseizoen verhuur per weekend, midweek , week of langer, verlengde weekends van o.l.h. hemelvaart , Pinksteren , enkel verhuur voor minimum 3 nachten . tijdens korte schoolvakanties (herfst, kerst, krokus en Paas vakantie )verhuur minimum 5 nachten. Zomervakantie van 1 juli tot 31 augustus minimum verhuur van 7 nachten

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 22
Plaats: Bullingen
Regio: Luik
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 1-pers. bed: 2x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in BullingenLuik

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie