Natuurhuisje in Bullingen – Luik – België – 57343

Natuurhuisje in Bullingen – Luik

Een heerlijke plek om volledig tot rust te komen, lezen, schrijven, studeren, muziek luisteren, lekker eten, wijntje drinken. Voor 2 personen maar met ruimte voor een eventueel kinderbedje. Gelegen op een domein van 3 ha met rondom landbouwgebied, aan het einde van een doodlopende straat. Verkeerslawaai kennen we hier niet. Langs de weg ligt het kanaal, met aan weerszijden alleen een fiets- wandelpad. Op het landgoed staat ook het hoofdgebouw waar de eigenaren wonen en nog een kleiner gastenverblijf. Het huisje is goed gea¯soleerd en moet gestookt worden op een houtkachel. Er is ook elektrische verwarming aanwezig maar die wordt nooit gebruikt. Droog hout is in overvloed aanwezig. Huisdieren welkom, hond of kat, mits de natuur gerespecteerd wordt en uitwerpselen worden opgeruimd. Er leven tientallen vogelsoorten, eekhoorns, wezels, marters, fazanten, hazen, konijnen, kikkers, padjes hagedisjes. Ivm corona zorgen wij voor minimale of contactloze ontvangst.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Bullingen
Regio: Luik
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in BullingenLuik

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie