Natuurhuisje in Clavier – Luik – België – 55493

Natuurhuisje in Clavier – Luik

Voor even heerlijk herbronnen bent u bij onze watermolen op het juiste adres. Vanuit het natuurhuisje kijkt u uit over het Nationaal Park Hoge Kempen met een oppervlakte van 5,700 hectares en meer dan 7,000 plant-en diersoorten. En ook de ontspanningsmogelijkheden op het domein staan in het teken van vertragen en stilte. Onze finse hottub en barrelsauna zijn houtgestookt. Het hout ligt voor u klaar en is afkomstig van bosbeheer op het eigen molendomein. Onze plunge-pool is gevuld met bronwater en ondergaat 3 soorten van natuurlijke filtering. Dobberen op ons vlot of een paar baantjes zwemmen kan in de molenvijver die wordt gevoed door 3 bronnen die zich op ons perceel bevinden. De molenaarswoning is in 2018 volledig gerestaureerd met zoveel mogelijk respect voor authentieke elementen. De houtenstructuur werd op zoveel mogelijk plaatsen zichtbaar gelaten, zonder in te boeten aan comfort. Het natuurhuisje ligt aan het einde van een doodlopende straat, dus rust verzekerd!

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Clavier
Regio: Luik
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
slaapkamer op de 1e etage: 2x 1-pers. bed

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in ClavierLuik

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie