Natuurhuisje in Stoumont – Luik – België – 39980

Natuurhuisje in Stoumont – Luik

Gezellig natuurhuisje voor op de grens België -. Klein meertje aan het begin van de straat, hier mag je zwemmen en vissen. De straat zelf telt 14 huisjes, er zijn dus buren. Kleine tuin (niet volledig omheind, geen grasplein) met Jacuzzi. Let op: aan de achterkant van het huisje loopt er een doorgangsweg, deze is niet superdruk maar je hoort af en toe wel een auto. Slechte slapers kunnen hier last van hebben. Bezoek prachtige plaatsen zoals Clervaux, Laroche, Houffalize. Na een lange wandeling ontspannen in de jacuzzi met een glaasje wijn en samen barbecueën…

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Stoumont
Regio: Luik
Land: België
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x, 1-pers. bed: 1x, kinderbed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van België – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in StoumontLuik

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie