Tolifaz – Theux (Desnie) – Ardennen, Luik – België – Chaletnu

Tolifaz – Theux (Desnie) – Ardennen, Luik

Deze unieke vakantiewoning ligt vlakbij het centrum van Spa en is met veel oog voor detail ingericht. De grote open haard in de woonkamer zorgt voor gezelligheid in de winter. ’s Zomers kun je heerlijk genieten op het grote terras in de prachtige tuin. Of neem een duik in het verwarmde zwembad
(4 x 6 m). ’s Avonds kun je gezellig barbecueen. De zuidgerichte grote tuin is volledig omheind.

Spa ligt midden in de Ardennen en is een van de oudste en meest toeristische bestemmingen van Belgie. In deze herinnert alles aan de oude grandeur en de weemoed van oude kuuroorden. Spa is van oudsher een van de belangrijkste kuuroord in Europa. Nog altijd komen velen naar Spa om de bronnen en de kuuroorden bezoeken, maar ook om eens lekker neer te strijken op een van de vele terrasjes, in cafes en goede restaurants.

In de regio zijn er talrijke, goed bewegwijzerde wandel- en fietsroutes. Ook de oude kastelen van Reinhardstein en Franchimont lonen de moeite. Kinderen zullen zich prima vermaken in het wildpark “Le monde sauvage” in Aywille, “Forestia” in La Reid of Plopsacoo.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 9
Plaats: Theux (Desnie)
Regio: Ardennen, Luik
Land: België
Zwembad: Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. België. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in België. Wat dacht u van een romantische chalet in de Belgische Ardennen dat beschikt over een verkoelend zwembad en een ontspannende sauna. Zo zijn er veel verschillende keuze mogelijkheden. Kijk snel zelf.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Theux (Desnie)Ardennen, Luik

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie