Camping Aux Massotais – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Aux Massotais – Luxemburg

Het kampeerterrein met beschutte standplaatsen heeft een bosachtig karakter. Het ligt achter een hotel-restaurant en is mede daardoor zeer geschikt voor passanten. Op 100 m afstand kan men langlaufen en skien. Er is een wasservice en gasflessen zijn beschikbaar.

(update Maart 2022)
Plaats: Baraque De Fraiture
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren:
Campings voor hondenliefhebbers
Binnenzwembad
Middelgrote camping (104 plaatsen)
Campings onderweg

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in Baraque De FraitureLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie