Camping Aux Sources de Lescheret – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Aux Sources de Lescheret – Luxemburg

Deze natuurcamping heeft een gevarieerde begroeiing en ligt in een heuvelachtige omgeving met veel wandelmogelijkheden. De staanplaatsen zijn ruim en schaduwrijk. Op het terrein zijn drie meertjes die worden gevoed door bronwater en waarin kan worden gevist. Het grootste meertje biedt zwemmogelijkheden. Het zwemmeertje is omgeven door gras. Een houten steigertje loopt het water in. Door plantengroei is het meertje niet op alle plaatsen gemakkelijk toegankelijk.

(update Maart 2022)
Plaats: Vaux-sur-Sa»re
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 3
Charmecampings
Binnenzwembad
Kleine camping (49 plaatsen)
Kleine campings

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in Vaux-sur-Sa»reLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie