Camping Beau Rivage – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Beau Rivage – Luxemburg

De vaste stacaravans staan op deze camping op een aantal terrassen en op een lager gelegen gedeelte. De toeristische plaatsen liggen bij de rivier de Sa»re op een groot driehoekig grasveld. Op het veld staan verspreid diverse bomen en weggetjes doorsnijden het terrein. Voor tenten is er een smalle kampeerstrook direct langs de rivier beschikbaar. De douches zijn boven te vinden, naast receptie.

(update Maart 2022)
Plaats: Fauvillers
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren:

Recreatie voor volwassenen
Middelgrote camping (118 plaatsen)

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in FauvillersLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie