Camping Benelux – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Benelux – Luxemburg

De camping ligt in de vallei van de rivier de Ourthe en beschikt over veel seizoenplaatsen. De toeristische standplaatsen liggen op grasvelden met enkele bomen en weinig beschutting. Voor tenten is er ook een grasveld beschikbaar in een bosrijk deel van de camping. De rivier leent zich voor vissen en kanovaren. Het centrum van La Roche-en-Ardenne ligt op loopafstand.

(update Maart 2022)
Plaats: La Roche-en-Ardenne
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren:
Campings voor hondenliefhebbers
Binnenzwembad
Zeer grote camping (538 plaatsen)
Gezinscamings

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in La Roche-en-ArdenneLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie