Camping de l’Ourthe La Roche en Ardenne – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Camping de l’Ourthe La Roche en Ardenne – Luxemburg

De mooi gelegen camping ligt in een schilderachtig dal, op 700 meter van het centrum van aan La Roche-en-Ardenne, aan de oever van de rivier de Ourthe. In de Ourthe kunnen kinderen pootje baden. Er kan ook gevist worden. Langs de rivier is een tentenveld. Tegenover de receptie en de winkel is een schaduwrijk terras. In de omgeving kunnen kano’s en mountainbikes gehuurd worden. Op de camping heerst een familiaire sfeer.

(update Maart 2022)
Plaats: La Roche-en-Ardenne
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 2
Campings voor hondenliefhebbers
Binnenzwembad
Middelgrote camping (189 plaatsen)
Strandcampings

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in La Roche-en-ArdenneLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie