Camping Eau-Zone – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Eau-Zone – Luxemburg

De camping ligt op vlak terrein, aan de rustig stromende rivier de Ourthe en op loopafstand van het centrum. Een aantal standplaatsen ligt aan de rivier. Het is mogelijk om in de rivier te vissen, een vergunning is te koop op de camping. Er is een klein barretje aanwezig. Er zijn ook pipowagens te huur. Er is een kajaktocht die vanaf de camping over rustig water naar Durbuy voert (9 km).

(update Maart 2022)
Plaats: Hotton
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren:

Binnenzwembad
Middelgrote camping (91 plaatsen)

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in HottonLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie