Camping Ile de Faigneul – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Ile de Faigneul – Luxemburg

Zoek je de natuur, dan is deze camping een mooie optie. Rust groen en ruimte vind je op het eiland waarop de camping ligt. Veel plaatsen liggen aan de rivier en biedt mogelijkheden voor baden in het ondiepe water of een vers visje vangen. De kinderen vermaken zich in de speeltuin of op het voetbalveld. Op de camping kan je vanaf de ligweide baden in het ondiepe water van de rivier Le Semois.

(update Maart 2022)
Plaats: Poupehan
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 3
Charmecampings
Rivier met strand
Middelgrote camping (130 plaatsen)
Erkende campings

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in PoupehanLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie