Camping International – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Camping International – Luxemburg

Mooi aan de Ourthe gelegen camping met kampeerplaatsen aan de buitenrand aan de rivier, en plaatsen op het midden terrein. Als je van outdoor activiteiten houdt, zijn hier volop mogelijkheden zoals kajakken, wandelen, hardlopen mountainbiken enz. Maar ook relaxen langs de rivier of genieten van een Belgisch biertje of lekker hapje op het gezellige terras.
Langs de camping loopt een spoorlijn met laag frequent geluid en weinig passage van treinen.

(update Maart 2022)
Plaats: Bomal
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 2
Campings voor hondenliefhebbers
Binnenzwembad
Middelgrote camping (62 plaatsen)

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in BomalLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie