Camping Le Val de l’Aisne – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Le Val de l’Aisne – Luxemburg

Deze gezinscamping biedt voor elk wat wils. Vissen in de grote karpervijver en een ruim aanbod aan georganiseerde activiteiten gedurende het hele jaar. De staanplaatsen liggen op de verschillende kampeervelden apart van de vaste- en huuraccommodaties. De kleintjes kunnen ravotten in de speeltuin en je kan sporten op de twee multisport terreinen.

(update Maart 2022)
Plaats: Erezee
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 3
Erkende campings
Binnenzwembad
Grote camping (462 plaatsen)
Campings voor hondenliefhebbers

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in ErezeeLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie