Camping Maka – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Maka – Luxemburg

Zoek je rust of ben je liever actief? Deze mooi gelegen camping biedt beide: voor jong en oud. Er is een breed aanbod van buitensport en de kinderen worden uitgedaagd in de avonturenspeeltuin of door de tokkelbaan over de rivier. Genieten van het uitzicht kun je vanaf de mooi gelegen kampeerplaatsen langs de rivier. Waterpret is mogelijk in de rivier en voor wandelen of fietsen is deze camping een goede uitvalsbasis.

(update Maart 2022)
Plaats: Auby-sur-Semois
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren: 3
Erkende campings
Geen animatie
Middelgrote camping (98 plaatsen)
ANWB Kampeerkaart CKE

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in Auby-sur-SemoisLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie