Camping Moulin de Bistain – Luxemburg – Belgie – ANWB Camping

Camping Moulin de Bistain – Luxemburg

De camping ligt aan de weg naar Compostela en de Middellandse Zeeroute. De vlakke standplaatsen bevinden zich aan weerszijden van de bovenloop van de Ourthe, deels aan het water. Tussen de twee delen is een brug. Ontbijt is mogelijk. Er zijn fiets- en wandelroutes. Er is een samenwerking met een outdoor activiteitenbedrijf dat vijf dagen per week op en vlak naast de camping allerlei survivalachtige activiteiten begeleidt. Op forel vissen in de visvijver is tegen betaling mogelijk.

(update Maart 2022)
Plaats: Cherain
Regio: Luxemburg
Land: Belgie
Aantal sterren:
Kleine campings
Binnenzwembad
Kleine camping (58 plaatsen)
Campings voor hondenliefhebbers

ANWB Camping: Voor de meeste Nederlanders is België het dichtstbijzijnde buitenland. Mede door de goede bereikbaarheid is een vakantie op de camping in België erg aantrekkelijk. Ook de diversiteit aan fraaie landschappen heeft een magnetische werking op de vakantievierder. Vele campings in België zijn dan ook te vinden midden in de natuur, zoals in de prachtige Ardennen en aan de Vlaamse Noordzeekust. Een camping in de Ardennen is een uitstekende uitvalsbasis om in de zomer een fiets-, wandel- of kanotocht te maken, terwijl u er in de winter zelfs kunt skiën. Aan de Belgische kust zijn vele campings in en rondom levendige badplaatsen als Knokke, Oostende en Blankenberge.

Bron: ANWBCamping.nl

Bekijk hier de overige huisjes van ANWBCamping of alle vakantiewoningen in CherainLuxemburg

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie